Even Columbo wore it

9:00

Trench coats are classy and stylish - just look at Audrey Hepburn (or Columbo, if you like). You can even wear it with you pjs, and you'll still look great in it. It's a must-have, even though I hate this expression, I have to admit that any girl/woman/even man who is just a bit into classically stylish things should own one. Or two.
Even my favourite thing about autumn is wearing trenchcoats. :)


Sosem szerettem igazán az ilyen fall must haves listákat (amit egyébként tökéletesen lefordíthatnánk magyarra - kezdetlen legyen mondjuk kötelező őszi ruhadarabok), de azzal tökéletesen egyetértek, hogy a ballonkabátok olyan dolgok, amik sosem mennek ki a divatból, érdemes hát beruházni egyre-kettőre (én benne lennék többen is). És azért is, mert a stílusos öltözködés alapdarabjai, gondoljunk csak Audrey Hepburnre (akár filmes, akár utcai megjelenésére), de gondolhatunk Columbóra is :D
Nem emlékszem, hogy hogy olvastam, de egy cikk szerzője azt írta, hogy ballonkabátot bármire föl lehet venni, még pizsamára is, és nagy valószínűséggel jól fog kinézni benne az ember. Ennyire alapdarab, kérem szépen. 
Én nagyon szeretek ballont hordani, az a kedvenc dolgom az őszben :) 

Ha esetleg ti sem (csak) pizsamával szeretnétek hordani a ballonotokat:
     

You Might Also Like

0 megjegyzés

Üzemeltető: Blogger.