Pinboard #2

7:49Click to enlarge!

Can somebody be emotionally attached to a nail polish? Because I'm wearing Aurora right now and I love it. It's so pretty. You gotta love this little gem.
Kötődhetek-e érzelmileg egy körömlakkhoz? Mert most éppen az Aurórát viselem és imádom. IMÁDOM. Csodaszép. Milyen jó, hogy megvettem, amikor le volt akciózva, de teljes áron is újra fogom venni, mert ez a körömlakk hihetetlenül szép! 

• New favourite: Maybelline Color Tatto 'Pink Gold'
A new staple in my makeup bag. Originally I wanted to buy it in the shade 'Permanent Taupe' but Pink Gold came home with me and since then, I've been using it all the time. This eyeshadow is fantastic.
• Új kedvenc: Maybelline Color Tatto 'Pink Gold'
Egy új alapdarab a nesszeszeremben. Eredetileg a Permanent Taupe árnyalatot akartam megvenni, de lebeszéltek róla, és a Pink Gold jött haza velem. Azóta minden nap használom, ez a szemfesték valami fantasztikus.

• Wishlist: Sleek 'Oh So Special' Palette
I need it but I actually don't need it - don't make me to explain it, if you are a girl you know what I'm talking about. I've heard so many people raving about Sleek eyeshadows, and this palette has every color that I need. Just look at it. Perf.
• Kívánságlista: Sleek 'Oh So Special' Palette
Ez a paletta valami olyasmi amire szükségem van, de igazából nem kell - lányok vagyunk, tudjátok, miről beszélek. Már annyi jót hallottam a Sleek palettákról, ebben pedig csak olyan színek vannak, amiket én is szeretek használni.

• Style: Peter Pan Collars
I'm still searching for a white shirt with white collars, but I got a black one. And a red one. (And a pink, too.) Somebody's got a bit obsessed there, huh?
• Stílus: Kerek gallér
Noha még mindig nincs meg a fehér galléros változat, de a leárazásokon sikerült vennem egy feketét. És amúgy is volt már egy piros. Meg egy rózsaszínű. De addig nem nyugszom, ameddig nem sikerül egy fehér blúzt vennem kerek gallérral.

• Golden Globes: 
After so many years, Leo finally won something (award for Best Actor in a Comedy, for The Wolf of the Wall Street), and Jennifer Lawrence continued to be herself.
• Golden Globes:
Sok éves kimaradás után Leo végre nyert valamit, Jennifer Lawrence pedig még mindig Jennifer Lawrence.

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Én most nagy Pán Péter galléros felső vadászaton vagyok, de eddig sikertelenül. Te hol találtál?

    VálaszTörlés
  2. legyen egy poszt a Color Tattoról!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Az Oh So Special paletta minden nőnek KELL! :)) De tényleg, szerintem még ember nem bánta meg, hogy beruházot rá, úgyhogy hajrá! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.